Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Dul Erkek Arıyorum >> Merhaba 19 yaşında genç bir bayanım ve olgun dul erkek arıyorum.

 Merhaba arkadaşlar öncelikle. 19 yaşında genç ve daha hiç evlilik geçirmemiş bir kızım. Daha hiç ilişkiye girmedim ve evlenmeyi düşünmüyorum. Ailemi çok kücükken kaybettim ve onlardan kalan şeylerle geçimimi sağlıyorum. Evlenmeyi hiç düşünmüyorum ve bana uygun 30 yaş üstü dul ve güvene bileceğim gizlilik içerisinde yaşaya bilecek bir seks hayatı arıyorum. Sadece seks için benimle ilgilene bilecek iyi ve yüzüne bakıla bilinecek 30 yaş üstü bay arıyorum. Beni anlaya bilcek ve bana gerçek değerimi vere bilecek bir bay iseniz sadece seks yaşımıma bekliyorum sizi bana ulaşın..

Bu yazı 17521 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (85 Yorum Bulunmaktadır)

ilhan Diyor Ki:
slm tam aradıgın biriyim okeysen görüşeli
02 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 13:53'de Gönderilmiştir.


sexsman_51 Diyor Ki:
slm canım ardıgın biriyim seni tanımak isterim bende kimsesizim sende okeysen görüşelim ben emekli biriyim seni tanımak isterim haa bu arada yeni yılınızıda kutlarım esen kalın bayy
01 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 17:42'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
SELAM TATLIM BEN MURAT İST AVCILARDA YAŞIYORUM CİDDİYİM DOGALIM BAGLIYIM GÜVENİLİRİM 180 75 37 YAŞ ESMERİM BEKARIM MÜMKÜNSE SENŞİNLE TANIŞIP GÖRÜŞMEK İSTİYORUM İLGİYİ ALAKAYI DEGERLERİ ÇOOK FAZLASIYLA BİLİRİM SANA GÖSTERMEYEDE HAZIRIM BENİ KIRMAZSAN ACİL EKLERSEN ÇOOK SEVİNİR MUTLU OLURUM BEKLİYORUM OLDUMU?
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 06:02'de Gönderilmiştir.


kıvanç Diyor Ki:
slm benim msnde tanışalım ne dersin canım
05 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:21'de Gönderilmiştir.


efe Diyor Ki:
sizin yazmış olduğunuz kriterlere uyuyorum.
11 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 20:22'de Gönderilmiştir.


Jet-Ali Diyor Ki:
Dediğin tarife uayar isem sitemi gez bir bak beğenirsen görüşebiliriz.Yanlız ben dul değilim bekarım ama se*te tecrübeli ve yetenekliyim..
09 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 19:14'de Gönderilmiştir.


Akın Diyor Ki:
slm.Ben 23 yaşında Önce İnsanlığa önem veren bir erkeğim. Bayanlar erkeklerin göz bebeğidir..Ne zaman istersen konuşuruzz dediklerin bana uyarrr..
16 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 21:08'de Gönderilmiştir.


taner-almanya Diyor Ki:
selam,almanyadan olgun yakisikli erkegim,senle tanisalim,bulusalim,4o yas.177 boy.74 kiloda,ünv.mezunuyum.
20 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 09:59'de Gönderilmiştir.


ramazan Diyor Ki:
neden insanlarla dalga geçiyorsun senin ciddi olduğunu nasıl anlayacagım.işte hodri meydan ben burdayım elbette söylediğin bütün özelliklere sahibim
21 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 01:05'de Gönderilmiştir.


emre Diyor Ki:
merhaba ben emre 32 yaş dulum sadece için senle olurum istersen tabiki
21 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:19'de Gönderilmiştir.


okan gurler Diyor Ki:
slm izmirde 38 yaşında kendi iş ile uğraşan dürüstliğe önem veren dul iş adamıyım siz hangi şehirdesiniz tanışalım bana ulaşabilirsin her türlü fantezilerimizi gerçekleştiririz
26 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 13:22'de Gönderilmiştir.


dsttluk Diyor Ki:
selam ekleyin tanışalım msn adresim saygılar
27 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 21:21'de Gönderilmiştir.


hakan Diyor Ki:
selam.tanışıp nasıl biri olduğuma karar vermek istermisiniz?mailinizi bekliyorum.
31 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 17:38'de Gönderilmiştir.


özkan Diyor Ki:
canım hayatını değiştereçeğimden şüphen olmasın inan bana
02 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 18:59'de Gönderilmiştir.


Ahmet Pekin Diyor Ki:
izmirdeyim
06 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 08:39'de Gönderilmiştir.


kadir alemdar Diyor Ki:
yazdıkların güzelde şimdi nasıl olcak kuzum sex güzel bişi eyer yorulmam her fantaziye varım dersen bana ulaş kuzum
19 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 14:50'de Gönderilmiştir.


mete Diyor Ki:
merhaba cnm 34 yaşında 190 boyunda esmer tenli atletik yapılı biriyim hafta sonları istanbula geliyorum sadece hafta sonları dersen adresim
24 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 15:24'de Gönderilmiştir.


mete Diyor Ki:
merhaba cnm 34 yaşında 190 boyunda esmer tenli atletik yapılı biriyim hafta sonları istanbula geliyorum sadece hafta sonları dersen adresim bursada oturuyorum
24 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 15:25'de Gönderilmiştir.


kaya Diyor Ki:
mrb güzelim ben kaya yaş 39 herzaman senle varım tanışalım telim
07 Mart 2010 Tarihinde, Saat 13:24'de Gönderilmiştir.


ahmet Diyor Ki:
sana vere bilecek deger en fazla bi sidara
05 Mart 2010 Tarihinde, Saat 11:11'de Gönderilmiştir.


emir Diyor Ki:
sen kendine patneri arayan kız ben olgun bir bey degılım ama senin gibi düşünenen birisiyim gizlilik içerisinde yürütebilecek ve anlık sevkin dadına birlikte varılacağımıza eminim bu msj la ilgilenmeni eylerim
04 Mart 2010 Tarihinde, Saat 22:31'de Gönderilmiştir.


berat Diyor Ki:
bu kadar insan bulamamış ki ben senı bulacam ama ıyıde olurdu
02 Mart 2010 Tarihinde, Saat 16:36'de Gönderilmiştir.


haKAN Diyor Ki:
görüşelim:)
09 Mart 2010 Tarihinde, Saat 19:01'de Gönderilmiştir.


ahmet Diyor Ki:
Özellikle dul bayanlar yaşım 19 konyada oturuyorum.35 45 yaşına kadar bütün bayanlar arayabilir beni meramda oturanınız varsa bana yakındır
13 Mart 2010 Tarihinde, Saat 12:57'de Gönderilmiştir.


tahln Diyor Ki:
mrb bayanlar ben bir sexs makinasıyım ist dayım
20 Mart 2010 Tarihinde, Saat 20:49'de Gönderilmiştir.


tahln Diyor Ki:
slm ist yaş 26 bayanlar ulaşınbana tam bir sexs
20 Mart 2010 Tarihinde, Saat 20:51'de Gönderilmiştir.


oktay Diyor Ki:
konyadayım görüşelim
26 Mart 2010 Tarihinde, Saat 22:46'de Gönderilmiştir.


MEHMET Diyor Ki:
mehmetbalatli@hotmail.de slm,tanisabiliriz gizlilik 100% yani sana karsi istedigin v en iyi sekilde davranir v hareket ederim.nrw de kaliyorum sana uyarsa mesal yazman kafiidir syg v slm
30 Mart 2010 Tarihinde, Saat 15:56'de Gönderilmiştir.


fatih Diyor Ki:
evliyim eğer istersen sevinirim nende gizlilik çerçevesinde dost arıyorum yaşım 30 beklerim düşünürsen mail at yada ekle msnmi kendine iyi bak tatlım
01 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 21:31'de Gönderilmiştir.


selim Diyor Ki:
selimtroy
10 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 09:25'de Gönderilmiştir.


kerim Diyor Ki:
merhaba tatlım ben 48 yaşındayım zenginim seni altıma alıp bekaretini yemek istiyorum beni ekle
13 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 15:27'de Gönderilmiştir.


orhan Diyor Ki:
istersen tanışalım tam istediğin biri olduğuma inanıyorum msn
20 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 08:34'de Gönderilmiştir.


sarı mehmet Diyor Ki:
yasım 38 konyada oturuyorum ve dul bayan arıyorum arkadas olabiliriz
04 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 09:35'de Gönderilmiştir.


MUAMMER Diyor Ki:
SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM KONYA SELÇUKLUDA ÖĞRETMENİMTÜR SİZ ÇALDIRIN YETER TANIIŞMAK İSTERSENİZ GERESİ GELİR UMARIM
06 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 14:28'de Gönderilmiştir.


hazarbey Diyor Ki:
ara beni mutlu edim seni
15 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 13:57'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
mrb cittiysen tanışalım
15 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 21:36'de Gönderilmiştir.


haluk Diyor Ki:
ilgilenirsen sevinirim
23 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 20:38'de Gönderilmiştir.


erol Diyor Ki:
slm ciddiysenız görüşelım msn var orada
10 Haziran 2010 Tarihinde, Saat 09:01'de Gönderilmiştir.


arda Diyor Ki:
slm tatlım aradıgın erkek benim..tabi yakışıklı
14 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 10:41'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
mesaj atarsanız sizi ararım
20 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 15:02'de Gönderilmiştir.


ata Diyor Ki:
slm 29 yasındayım ılgılenırsen goruselım
15 Ağustos 2010 Tarihinde, Saat 21:55'de Gönderilmiştir.


serdar Diyor Ki:
slm burda ne yazsam boş tanışalım istersen
20 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 12:26'de Gönderilmiştir.


ispanyol Diyor Ki:
ılk once bırbırımızı tanımalıyız durum ne gosterır bılemem belkı aradıgımızı bulamayacagız belkıde umdugun bırı degılımdır...
20 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 20:00'de Gönderilmiştir.


ismail Diyor Ki:
gel canım ben sana istediğini veririm
26 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 10:31'de Gönderilmiştir.


Yavuz Paşa Diyor Ki:
Ulan bir am uğruna düştüğünüz pespayeliğe bakın...
01 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 01:39'de Gönderilmiştir.


fantom Diyor Ki:
Kızım sadece sex arkadaşı ne demek yaf yani sen diyorsun ki gelin beni tuvalet kağıdı gibi kullanıp kullanıp atın ucuz olma kızım biraz kaliteli ol
04 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 22:42'de Gönderilmiştir.


hasan Diyor Ki:
msn mi kaydedin tanışalım seks para herşeyim var tanışalım konyada yaşıyorum
06 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 14:29'de Gönderilmiştir.


hasan Diyor Ki:
tanışmak sexs yapmak isterim
06 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 14:31'de Gönderilmiştir.


memet aksoy Diyor Ki:
47 yaşındayım dertlerimi paylaşabileceğim konuşabileceğim sevebileceğim bir bayanla tanışmak istiyorum
08 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 10:34'de Gönderilmiştir.


caner Diyor Ki:
görüşmek isterseniz bekliyorum. adım caner Bursadan 29 Yaşındayım. Yalamayı Çok ama çok severim. bayanlar çıldırırsınız yaladığım zaman ustayımdır. merak etmeyin
08 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 22:41'de Gönderilmiştir.


Tolga Diyor Ki:
Slm cnm. ben İzmirden Tolga. 30 yaşındayım. Gıda Yüksek mühendisiyim . telefon numaram mesaj atarsan sen olduğunu anlarım. ararım konuşuruz. İstersen msnden görüşelim.
13 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 13:11'de Gönderilmiştir.


MURAT Diyor Ki:
SELAM CANIM İSMİM MURAT DİYARBAKIRLIYIM 31 YAŞINDAYIM SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM ARAYIN TANIŞALIM
14 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 20:12'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
bende arıyorum güvenebilicegim bir bayan yaşım 36
16 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 21:55'de Gönderilmiştir.


mustafa Diyor Ki:
seni doyasıya sikemek ne
21 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 11:29'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
24 yaşındayım bend eyanlızım tek tabancayım istersen görüşelim bir çağrı yeterli.
22 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 18:24'de Gönderilmiştir.


umut Diyor Ki:
merhabalar canım o tazecık bedenını gormek ısterım..
23 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 00:24'de Gönderilmiştir.


ömer Diyor Ki:
mrh ben ömer sizinle hertürlü sexe hazırım bana ulasın
13 Aralık 2010 Tarihinde, Saat 10:54'de Gönderilmiştir.


cihan Diyor Ki:
ben senin seks robotun olmak isterim
14 Aralık 2010 Tarihinde, Saat 22:26'de Gönderilmiştir.


Kaya Diyor Ki:
Selam ben ankaradayım sende istersen senle tanışıp herşeye varım ankaradayım anlayışlı saygılı açık sözlü güvenilir sırdaş biriyim eğer uyarsa size ben varım
17 Aralık 2010 Tarihinde, Saat 10:10'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
merhaba ben 32 yaşında bekar bir mimarım gizlilik içerisinde seninle tanışalım
24 Aralık 2010 Tarihinde, Saat 14:37'de Gönderilmiştir.


hadi Diyor Ki:
mrb 30 yaşindayim iranliyim ve biraz esmer güvene bilirsin bana çunku burada kimsem yok istersen mail at telefonumu verim görüşelim
28 Aralık 2010 Tarihinde, Saat 21:58'de Gönderilmiştir.


adalı07 Diyor Ki:
hala bulamadınsa bana ulaş tanışalım be güzelim...
02 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 02:54'de Gönderilmiştir.


konyalı42 Diyor Ki:
hikmet061984@hotmail.com ekle görüşelim
05 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 19:14'de Gönderilmiştir.


paşa Diyor Ki:
senin için uyarsa görüşelim yaşım 40 antalyada yaşıyorum
17 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 20:48'de Gönderilmiştir.


efe 32 Diyor Ki:
merhaba ben efe bursa inegölden kendime güveniyorum her yönden sende benim gibi düşünüyorsan tanışalım efe32_@hotmail.com bekliyorum
17 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 20:52'de Gönderilmiştir.


polat Diyor Ki:
ben yırmı beş yaşındayım istersen görüşelim bitanem
21 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 19:31'de Gönderilmiştir.


volkan karadeniz marmariste yaşıyorum bekarım Diyor Ki:
bayanlara selam sex düşkünü olup maneviyata çok önem veren biriyim olduğum gibi ve göründüğümgibiyim
24 Ocak 2011 Tarihinde, Saat 20:20'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
selam sizin aradığınız katogoriye uygun olduğumu sanıyorum ama görüşmemiz lazım hayatta başarı ve sağlık dilerim
04 Şubat 2011 Tarihinde, Saat 10:51'de Gönderilmiştir.


ozanmert Diyor Ki:
nerdensin canım sen izmirliysen herşeye kabulüm
17 Şubat 2011 Tarihinde, Saat 20:33'de Gönderilmiştir.


mert Diyor Ki:
slm, mardinden mert kızım sana bu zevki tattırmamı istiyorsan msnm burda msahin06_20@hotmail.com
19 Şubat 2011 Tarihinde, Saat 18:50'de Gönderilmiştir.


hakan Diyor Ki:
ressamım tabloma konu yapabilirim seni
28 Şubat 2011 Tarihinde, Saat 08:09'de Gönderilmiştir.


semih Diyor Ki:
selam adım semih 21 yaşındayım tanışmak stersen msn semihbaran06@
28 Şubat 2011 Tarihinde, Saat 17:07'de Gönderilmiştir.


livable_for_love Diyor Ki:
merhaba tatlım. 27 yaşındayım 180 boyunda 74 kiloyum. yatakta oldukça iyiyimdir. tanışmak istersen ekle tatlım oturmayabuyurun06@hot görüşürüz öptüm...
08 Mart 2011 Tarihinde, Saat 14:18'de Gönderilmiştir.


serkan Diyor Ki:
fast_designer@hotmail.com
12 Mart 2011 Tarihinde, Saat 15:39'de Gönderilmiştir.


fatih Diyor Ki:
malesef sen boyle yazarsan herkes yoru yazar kusura bakma bence evlen sen bu arada yaş 22
16 Mart 2011 Tarihinde, Saat 00:35'de Gönderilmiştir.


aykut Diyor Ki:
mrh.ben aykut 32 y ist.yaşıyorum aramanı bekliyorum.5435429811 yada aykut_0678@hotmail.com
28 Mart 2011 Tarihinde, Saat 01:58'de Gönderilmiştir.


ümit . Diyor Ki:
merhaba canım ben 33 yasında yım yanı tam senın ıstedıgın gıbı ara benı olurmu magnumcu1@hotmail.com
29 Mart 2011 Tarihinde, Saat 15:43'de Gönderilmiştir.


murat king Diyor Ki:
muratveserseriruhu@hotmail.com ekle bebhişim görüşelim yaada alo de bakalım elektrik alabilecekmisin
29 Mart 2011 Tarihinde, Saat 19:56'de Gönderilmiştir.


ümit Diyor Ki:
cnm istersen jjigolo_006@hotmail.com ekle konuşalım
29 Mart 2011 Tarihinde, Saat 20:26'de Gönderilmiştir.


sedat Diyor Ki:
merabalar sedat ben bursadan özel seylerı yuz yuze paylasmakdan yanayım ama gercekden asık olursan karısmam
29 Mart 2011 Tarihinde, Saat 22:12'de Gönderilmiştir.


Serkan Diyor Ki:
Slm tatlım dediklerın de smm isen msj bklyrm.
30 Mart 2011 Tarihinde, Saat 06:35'de Gönderilmiştir.


serkan Diyor Ki:
senin gibi dusunen biriyim ve aradıgın özelliklerde biriyim istersen bulusup gorusebiliriz gorunce ve konusunca sen karar verirsin olumlu veya olumsuz cevabını bekliyorum
30 Mart 2011 Tarihinde, Saat 08:52'de Gönderilmiştir.


serkan Diyor Ki:
bende sizin gibi dusunuyorum kabul ederseniz goruselim konusalım,birbirimizi görelim öyle bir karar verin isterseniz.Ben sizinle görüşmeyi çok isterim.biliyorum size çok mesaj geliyor bende bir sansımı denemek istedim kabul ederseniz eger sizinle beraber güzel zaman gecirmek istiyorum..olumlu veya olumsuz cevabınız bekliyorum.msn adresim esnakre_es@windowslive.com
30 Mart 2011 Tarihinde, Saat 09:09'de Gönderilmiştir.


şahin Diyor Ki:
slm nsl ben şahin ist oturuyorum 30 yaşındayım mankenlk ajansıda çalışıyorum eğer tanışmak istersen görüşelim gizlilik prensibimdir emin ol yeter
30 Mart 2011 Tarihinde, Saat 09:29'de Gönderilmiştir.


okyanus Diyor Ki:
ben olgun vede kültürlü biriyim istersen tanışalım bekliyorum
30 Mart 2011 Tarihinde, Saat 12:24'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
Dul Arkadaş
dul bayan adresleri
dul bayan ankara
dul bayan ara
dul bayan aranıyor
dul bayan arayanlar
dul bayan arkadaş
dul bayan arkadaş bul
dul bayan arkadaş org
dul bayan arkadaş siteleri
dul bayan arkadaş sohbet
Dul Bayan Arıyorum
dul bayan ilanları
dul bayan ilanları arkadaşlık ücretsiz ilanlar
dul bayan istanbul
dul bayan itiraf
dul bayan izmir
dul bayan iş
dul bayan msn adresleri
dul bayan türkiye
dul bayanlar listesi
dul bayanlarla sohbet
Dul Erkek Arıyorum
yatakpartner şikayet
Rastgele Yazılar
  Cinsel Birliktelik
  Selam Bayanlar
  Arkadaş
  Bursa Bayan Escort Pelİn Ersoy
  Zevk Dolu Saatler Cİcİ Ceren İle YaŞanir
  45 70 Yaş Arası Olgun Yaşlı Bayanlar
  Sahibe Arıyorum (bayan Veya Travesti)
  Ankaradan Dul Bayan Arıyorum
  Tanşma
  Kahramanmaraştan Evli Bayan Dul Bayan Evli çift Arıyorum
Anket
Sitemiz Nasil?
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Arkadas Arıyorum
  Dul Erkek Varmı
  Kaçamak
  İstanbuldan Genç Ve Dul Bir Bey Arıyorum
  Yalnzm
  Gecelik Aşklara Tokum..ömürlük Istiyorum
  Dul Erkek Arıyorum
  Dikkatli Okuyun !!!!!!
  Izmirden Dul Beylere Duyrulurrr
  Antalya Içi Dul Bayanlar
  Arayın Beni
  Yanıyorum
  Maddi Durumu Iyi Tek Olgun Erkek
  Hiv-..dul Erkek Ariyorum
  Seksi Seven Azgın Kadınım
  Karizmatik Hijyenik Olgun Erkekler
  Dul Erkeğim Heyecana Ve Romantizme Ihtiyacım Var
  Dostluk Arkadaslık ıcınse Gel
  çorum Yeliz
  Erkekimi Arıyorum
Son Yazılar
  Bayanlar Merhabalar Istanbuldan Tolga
  Jigoloyum
  Ankarada Dul Bayan Arkadaş Arıyorum
  Yarınlar Güzel Olacak
  AtaŞehİr Escort Defne
  çiftlere 3 Erkek Olurum
  Ankara Dan Dul Bayanlar Arayım
  İstanbul Bayan Partner Escort Cİcİ Kiz Ceren
  25 Ve 45 YaŞ Arasi Olgun Bayanlari Ve Çİftlerİ
  Bayan Arkadaş Arıyorum
Etiketler
Dul bayanlar evli dul bayanlar